Hernád Pest megyében a dabasi régióban található település. A lakott terület és a külterület határán, Budapesttől 45km-re, az M-5-ösről jól megközelíthetően a régi ötös út mellett egy 2955m²-es, bekerített telken 2db lakóház épül külön bejárattal, külön használatú telekrészekkel.
A lakóházhoz tartozó közvetlen telekrész kb 800m² + egy kis erdőterület
Ez a ház közvetlen az utcáról megközelíthető, exkluzív megjelenésű, modern, fa vázszerkezetű, könnyűszerkezetes lakóház, amely kiváló épületfizikai tulajdonságai mellett környezetbarát technológiával épül és a használat során környezetbarát módon, alacsony rezsiköltségekkel üzemeltethető, mivel AA energetikai besorolással, levegő- vizes hőszivattyús hűtés- fűtéssel, H tarifás mérővel, napelem rendszer telepítéséhez lecsövezve, így zöld hitel is igénybe vehető, ezen kívül CSOK igénylésére is alkalmas.
Ez a könnyűszerkezetes szerkezeti rendszer ÉMI tanúsítvánnyal rendelkezik (ETA-18/0353)
A külső főfalak összességében 34cm vastag szerkezetek az alábbi rétegrendekkel:
1,25cm tűzgátló gipszkarton, lécváz, hőtükrös párazáró fólia, 15cm vtg. fa vázszerkezet között 15cm kőzetgyapot lemez hőszigetelés, 1,2cm OSB, 15cm EPS hőszigetelés, üvegszövet háló tapaszolva, majd törtfehér nemesvakolattal.
A födém 30cm kőzetgyapot hőszigeteléssel készül
A padozat alatt 15cm lépésálló hőszigetelés készül.
A homlokzati nyílászárók egyedi, színes, háromrétegű üvegezésű műanyag nyílászárók.
A tetőfedés modern, a korcolt lemezre hajazó grafitszürke Bilka Retro panel.
Az ingatlan részben független a közművektől, mert az elektromos bekötésen kívül kiváló minőségű vizet adó fúrt kúttal és zárt szennyvízgyűjtővel rendelkezik.
Az épület 3 hálóval és egy hatalmas nappali- étkező- konyhával, egy nagy méretű terasszal, valamint kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. A gépjárművek elhelyezésére iker garázs szolgál.
Az épület lakásterülete: 115m²
Hasznos alapterülete (az iker garázzsal és a nagy fedett terasszal): 171,92m²
Az épület ára: 69,750,000FT , amely a Pest megyei árakhoz viszonyítva rendkívül kedvezőnek mondható