Gyorsabb kivitelezés A faházak rövidebb építési időt igényelnek, mint a más építőanyagból készülő házak elsősorban, mert nincs szükség száradási időre, mivel száraztechnológiával készülnek. A tervezett határidő betartásához hozzájárul az is, hogy a faanyag előre le van gyártva.

A jó hőszigetelés A jó hőszigetelésnek köszönhetően a könnyűszerkezetes épületekben a hőmérséklet szinte egész évben azonos ennek következménye az alacsonyabb fűtésköltség és a kisebb mértékű hőingadozás. A szendvicsszerkezetű faházban a párakicsapódás és a falak penészesedése sem jelent problémát.

A minőség A faanyag tartós, terhelhető, rugalmas, faházaink építése során pedig megválasztott, kiváló minőségű anyagból dolgozunk. A kiváló, időtálló épületfát, gomba és rovar elleni védőszerrel kezeljük. Ügyfeleinkkel egyeztetve a legjobb minőségű egyéb építőanyagokat használunk fel.

Megbízhatóság Vállalkozásunk könnyűszerkezetes és gerezdbe rakott faházak kivitelezésével 2001 óta foglakozik. Magyarországon, Romániában épültek legnagyobb lakóházaink, de más országokban is építkeztünk. Gerezdbe rakott faházaink nagy része exportra készült. Cégünk rendelkezik ISO 9001-es tanúsítvánnyal 2010-óta.