Bevezető:

“... mindenki építsen, lakjon olyan házban, amiben biztonságban, és jól érzi magát, ami igazi otthont biztosít számára. Amennyiben meg tudja fogalmazni a vágyait, lehetőségeit, ami elsősorban a pénzügyi fedezetét is jelenti, akkor számára megfelelő minőségi házat fog építeni.” Kárpáti József - készház szakértő 

A fa a világ egyik legrégebbi építőanyaga időtálló, értékes, rugalmasan tervezhető, ha házat építünk belőle más érzetet ad, mint például egy téglaház. A modern házak gyártásban, építészetében és kivitelezésében is a fa a legjobb minőséget képviseli, amennyiben komolyan ellenőrzött szerkezet, és gyártási technológia áll mögötte. Esztétika, környezettudatosság, jó anyagtulajdonságok, megmunkálhatóság a faépítés velejárói. A házunk külső, belső megjelenése is bármilyen lehet, csak fantázia kell hozzá.

Ha Ön/Önök úgy döntenek, hogy fából építkeznek elképzeléseikkel, terveikkel megkeresnek minket és az egyeztetések valamint a szerződések, megállapodások megkötése után az Önök háza üzemünkben gyártásra kerül. A könnyűszerkezetes ház épülési ideje jól tervezhető.

Ha Ön kész alappal rendelkezik a szerződésben foglalt időpontnak megfelelően történik a ház gyártása üzemünkben és a kiszállítás. Amennyiben nincs kész alap, az elkészíthető a gyártással egyidejűleg, ehhez pontos egyeztetés szükséges. A gyártás minden esetben korszerű üzemünkben történik az ÉMI által kiállított ETA-18/0353 sz. tanúsítvány alapján. Ezen túl az ÉMI rendszeresen tart gyártási üzemellenőrzést. A CNC programozható géppel történő szerkezetgyártás együttesen garantálják a kiváló minőséget.


Elkészülnek a falak, a tetőszerkezet. Ha minden megfelelő, a szükséges kezelések (tűz, rovar, penész, gomba ellen) után gondosan becsomagoljuk.

Berakodás a kamionba, a szükséges más építőanyagokkal, szerszámokkal, kötőelemekkel stb. eggyütt, majd a helyszínre szállítás történik. A kirakodást már a mi embereink végzik és rögtön, kezdődik a helyszíni összeszerelés, építés.

Kapcsolat

Vedd fel a kapcsolatot velünk:

+36 70 - 774 8050